Център за лазерна естетика"Лоримар", гр. Стара Загора предлага на Вашето внимание кратка презентация на новите процедури, които предлага!!!

BDR-THE MEDICAL BEAUTY CONCEPT Безрискова и безкръвна мезотерапия с медицински резултати. Методът включва комбиниран спектър от механизми за обновяване и лифтинг на кожата:"имплантиране " на нано филъри чрез обща и локална безболезнена мезотерапия.Постига се комбинирано въздействие на всички слоеве на кожата.Мезотерапия XL и МезотерапияXS-имплантиране в дълбочина на филъри и хиалуронова киселина. Незабавни и видими резултати. Комплексно въздействие върху всички кожни слоеве и чувствителни зони като клепачи ,шия ,деколте. Локално попълване на бръчки. Цялостен лифтинг и стягане на контурите на лицето. Третиране на акне и проблемни кожи. Обновяване и полиране на кожата. Дълбока хидратация и имплантиране на хиалуронова киселина. Метод,подходящ за всички възрасти и типове кожа!!!

Център за лазерна естетика"Лоримар", гр. Стара Загора предлага на Вашето внимание кратка презентация на новите процедури...

Posted by Лоримар Стара Загора on 22 май 2015 г.